Whatsapp voor laagste prijs

Appartementen & Studio

Onze appartementen en studio zijn allemaal met zorg voor u ingericht en bevinden zich op verschillende locaties in Zandvoort. Alle op een steenworp afstand van het strand, de duinen, het dorpscentrum, het treinstation en de uitvalswegen. Boek voor een onbezorgd verblijf vandaag nog uw appartement of studio naar keuze!

Zandvoort aan Zee

Bruisend

Zandvoort aan Zee is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. Natuurlijk om zijn prachtige strand van gemiddeld 100 meter breed en 9 kilometer lang. Maar zeker ook om de races op het circuit van Zandvoort en de vele bruisende activiteiten en evenementen in het dorp en bij de strandpaviljoens.

Natuur rond om Zandvoort aan Zee

Maar wist u dat Zandvoort als een ‘eiland’ omsloten wordt door prachtige natuurgebieden; de Amsterdamse waterleidingduinen aan de zuidzijde, strand en zee natuurlijk, en Nationaal Park Zuid-Kennemerland aan de noordzijde.

Amsterdam en Keukenhof

Ook de Oudhollandse steden Haarlem en Amsterdam zijn prima te bereiken vanuit Zandvoort. Zo sta je binnen 30 treinminuten in hartje Amsterdam, en is bijvoorbeeld de Keukenhof met de auto of fiets een mooi uitstapje vanaf uw Zandvoortse appartement.

Appartementen & Studio

Sfeervol ingericht op verschillende locaties in Zandvoort

Beachhouse @Brederode zandvoort appartement

Beachhouse @Brederode

2 personen
appartement Die Perle Zandvoort

Appartement Die Perle

4 personen

Studio @Brederode

2 personen

Meer dan 35 strandpaviljoens

Meer dan 35 verschillende strandpaviljoens met ieder een eigen sfeer en menukaart. Vanaf het naaktstrand iets ten zuiden van de boulevard van Zandvoort aan Zee tot aan de paviljoens van Bloemendaal aan Zee net ten noorden van de Zandvoortse boulevard.

Omringd door natuurparken en zee

Zandvoort aan Zee wordt als een ‘eiland’ omsloten wordt door een gevarieerd duingebied; van brede zandstranden en golvend helmgras, tot jonge kalkrijke duinpannetjes en fraaie binnenduinbossen. In het natuurgebied zijn korte en lange gemarkeerde routes waar u kunt wandelen en/of fietsen.

Wat te doen, zien en beleven

Natuurlijk het uitgestrekte Zandvoortse en Bloemendaalse strand met zijn strandpaviljoens waar je lekker eten kunt en vele feesten plaatsvinden. Ook in het dorp zelf, op het circuitpark en in de omgeving worden er veel evenementen georganiseerd en vinden er veel activiteiten plaats.

Dichtbij Amsterdam, Haarlem en de Keukenhof

De OudHollandse steden Haarlem en Amsterdam zijn prima te bereiken vanuit Zandvoort. Zo sta je binnen 30 treinminuten in hartje Amsterdam, en is Haarlem met de auto of fiets een mooi uitstapje vanaf uw appartement. De Keukenhof en de Kaasmarkt in Alkmaar bereikt u in 45 minuten.

Heeft u de smaak te pakken?
Bekijk appartementen

Gastbeoordelingen

+++ We hebben erg genoten, een net appartement dicht bij zee! Waar we zeker nog eens terug komen. De eigenaars van het appartement waren erg vriendelijk en meedenkend. We hebben genoten!!!
Harry – ouder stel (NL)
+++ Lekker dagje naar zee met gezin en slapen in Zandvoort. Heel dicht aan het strand.
Tjarco – gezin (NL)
+++ Goed opgevangen door de beheerder, erg vriendelijk. Het was lekker rustig en niet ver van het strand en het centrum.
Sander – stel (NL)
Welk appartement is nog vrij?
Bekijk boekingkalenders

Vragen?

Stel uw vraag
Bezig met versturen